آگهي ساز - آگهي و تبليغات رايگان تبلیغات رایگان - سایت نیازمندیهای یارنو Three Link Directory دانلود تحقیق درسی طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا دوره رایگان آموزش کسب و کار اینترنتی برای شروع کلیک کنید
loading...
سرویس سایت سایت رزبلاگ بزرگترین سرویس ارائه خدمات سایت نویسی حرفه ای در ایران

مرکز دانلود برترین پروژه ها و مقالات برق الکترونیک مخابرات و ...

فرمت فایل دانلودی: .rar فرمت فایل اصلی: docxتعداد صفحات: 32حجم فایل: 419.7قیمت: : 30000 تومان تحقیق حاضر که مربوط به درس طراحی مدارهای الکترونیکی با فرکانس بالا است در مورد فیلترهای باند پهن و نویز پایین می باشد. این پروژه که در 32 صفحه انجام گرفته است قابل استفاده برای دانشجویان رشته برق بوده…

دانلود تحقیق درسی طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا

پروژه-درس-طراحی-مدارهای-الکترونیکی-در-فرکانس-بالا
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 32
حجم فایل: 419.7
قیمت: : 30000 تومان

تحقیق حاضر که مربوط به درس طراحی مدارهای الکترونیکی با فرکانس بالا است در مورد فیلترهای باند پهن و نویز پایین می باشد. این پروژه که در 32 صفحه انجام گرفته است قابل استفاده برای دانشجویان رشته برق بوده و می تواند بعنوان یک پروژه درسی کامل ارائه گردد. در زیر بخشی از مطالب تحقیق آورده شده است.

بخشی از متن:
پروژه شبیه سازی،بررسی و مقایسه فیلتر های باند پهن و نویز پایین LNA UWB
در سالهای اخیر سیستم های باند فوق پهن به یکی از موضوعات مهم تحقیقاتی  در مخابرات رادیویی تبدیل شده اند. این سیستم های توانایی ارسال یک سیگنال با پهنای باند بسیار بالا را ، با نرخ داده بالا و با توان پایین دارا می باشند. از جمله ویژگی های منحصر به فرد این سیستم ها می توان به قابلیت نفوذ بالا به محیط های مختلف،دقت بالا در مکان یابی اشیاء و مقاوم بودن در مقابل چند مسیره شدن سیگنال ها اشاره نمود. مهم ترین کاربرد سیستم های فوق،در مخابرات بی سیم با نرخ داده بالا،رادارهای تشخیص محل دقیق اشیاء و تصویربرداری پزشکی می باشد.
با توجه به گسترش روز افزون سیستم های باند فوق پهن،بهینه سازی سیستم فوق، امری ضروری می باشد. در حال حاضر،چالش ها جدی در پیاده ساز اجزا مختلف گیرنده باند فوق پهن وجود دارد. یکی از مهمترین  چالش ها ،مربوط به پیاده سازی تقویت کننده کم نویز (UWB LNA)  می باشد. این تقویت کننده باید در عرض باند وسیع، بهره توان بالا،تطبیق ورودی مناسب و عدد نویز کمی داشته باشد و توان مصرفی و سطح اشغالی آن بر روی تراشه نیز تا حد ممکن کم باشد.
این پروژه در 33 صفحه تنظیم شده و تمامی فایل های شبیه سازی ADS را نیز همراه دارد . در ضمن این پروژه با 3 تکنولوژی مختلف از ترانزیستورهای RF انجام شده است.
جهت مشاهده کامل نتایج شبیه سازی، میتوانید نرم افزار کتابخانه ها را از همین سایت بطور رایگان دانلود کنید!

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
برچسب ها : پروژه درس طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا , دانلود پروژه درس طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا , دانلود پروژه طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا , پروژه طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا , پروژه درسی طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا , دانلود پروژه درسی طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا , طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا , تحقیق درسی طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا , دانلود تحقیق پروژه درسی طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا , دانلود تحقیق درسی طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا , پروژه درسی طراحی مدارهای الکترونیکی , پروژه درس طراحی مدارهای الکترونیکی , دانلود پروژه درسی طراحی مدارهای الکترونیکی , دانلود پروژه درس طراحی مدارهای الکترونیکی , دانلود تحقیق درس طراحی مدارهای الکترونیکی , پروژه آماده درسی طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا , دانلود پروژه آماده درس طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا , دانلود تحقیق آماده درس طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا , پروژه آماده درس طراحی مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا , مدارهای الکترونیکی در فرکانس بالا ,
بازدید : 13 تاریخ : جمعه 13 فروردين 1395 زمان : 20:10 نویسنده : سید مهدی نظرات ()
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

آمار سایت
  • کل مطالب : 239
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 3
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 15
  • باردید دیروز : 43
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 100
  • بازدید ماه : 206
  • بازدید سال : 684
  • بازدید کلی : 18,311
  • مطالب